• banner 7
  • banner9
  • q7
  • q5
  • q1

RRETH NESH

FAN Shi Tong

Enterprise MottoSearch Pas "njerëz të orientuar, industri-parë, progresin shkencor" si konceptin e menaxhimit; menaxhimin e integritetit, cilësia e parë, konsumatorit të parë. Bazuar në integritetin, zhvillimin e një të ardhme më të mirë. Ngritur një imazh të mirë të korporatës, ka arritur përfitime të mira ekonomike dhe sociale. Ne fuqimisht besojmë se "shërbimi krijon vlera". Gatshëm për të punuar me ju për të krijuar një të ardhme më të mirë

  • Ekspozita 1 Ekspozita 1
  • Ekspozita 2 Ekspozita 2
  • Ekspozita 3 Ekspozita 3

PRODUKTET CENTER

FAN Shi Tong

kornizë navigacion Car

Pjesë e automobilave ekranit navigacion kornizë, mund të personalizohet navigacion kornizë fytyrë, navigacion host, tela të veçantë, ajer te kondicionuar bordi, i akuzuar pa tel dhe të produkteve të tjera

LAJME CENTER

FAN Shi Tong