• banner 7
  • banner9
  • q7
  • q5
  • q1

ЗА НАС

Навивач Ши Тонг

Претпријатие MottoSearch По "ориентирани кон луѓето, е прв во индустријата, научниот напредок", како концепт на управување; интегритет управување, квалитет прво, прв клиент. Врз основа на интегритет, развивање на подобра иднина. Да се ​​воспостави добар корпоративен имиџ, има постигнато добри економски и социјални придобивки. Ние цврсто веруваме дека "услуга создава вредност". Подготвени да работат со вас за да се создаде подобра иднина

  • Изложбата 1 Изложбата 1
  • Изложбата 2 Изложбата 2
  • Изложбата 3 Изложбата 3

ПРОИЗВОДИ ЦЕНТАР

Навивач Ши Тонг

Автомобил навигација рамка

Дел од екранот на автомобилската навигација рамка, може да се прилагоди за навигација лице рамка, навигација домаќин, посебна жица, климатизација одбор, безжичен полнење и други производи

прес-центар

Навивач Ши Тонг